Pyet qytetarin – Njesia bashkiake numer 8

Punime me dy standarte dhe problemet me rrugen 5 Maji si dhe segementet here te shtruara e here jo Nje tjeter njesi fqinje me qendren e kryeqyetetit eshte njesia bashkiake numer 8. Nje njesi e cila pozicionehet ne zonen e Medresese dhe Selvise. Ajo eshte teper e pasur me cerdhe, kopshte dhe shkolla te cilat […]