Pyet qytetarin – Njesia bashkiake numer 8

Punime me dy standarte dhe problemet me rrugen 5 Maji si dhe segementet here te shtruara e here jo Nje tjeter njesi fqinje me qendren e kryeqyetetit eshte njesia bashkiake numer 8. Nje njesi e cila pozicionehet ne zonen e Medresese dhe Selvise. Ajo eshte teper e pasur me cerdhe, kopshte dhe shkolla te cilat […]

Pyet qytetarin – Njesia Bashkiake numer 7

Problemet me rruget e parikonstruktuara dhe investimet e lena pergjysem. Njesia bashkiake numer 7 eshte nje prej njesive me te medha te qytetit te Tiranes e cila eshte e shtrire ne nje hapesire teper te frekuentueshme nga qytetaret. Fusha e aviacionit ose 21 dhjetori jane 2 skaje te kesaj njesie te cilat asnjehere nuk pushojne […]

Pyet qytetarin – Njesia bashkiake numer 5

Problematikat e mungeses se kanalizimeve. Kryeqyteti gëlon nga lëvizjet politike, dhe në ajër ndihet një frymë ndryshimi. Populli ka vendosur të lëviz nga ‘gjumi letargjik’ i 25 viteve. Këtë po e dëshmon nëpërmjet protestave të vazhdueshme. Dikush kërkon përmirësim kushtesh, dikush tjetër kërkon të vendoset drejtësia. Të gjithë kërkojnë të njëjtën gjë; qyteti i Tiranës […]